6/06/21 • Antwerpse terrassen in het zonnetje

maandag 7 juni 2021

Sapje van Joe & The Juice in Antwerpen
๐Ÿ“Joe & The Juice
Gisteren was het een mooie dag. De zon scheen, ik zag er mooi uit (ja, da moogt ge zeggen over uzelf!) en ik kon de dag doorbrengen met mensen die mijn leven leuker maken. Kortom, gisteren was een mooie dag.


De dag begon al vroeg. Ik stond om 7u30 op zodat ik zeker tegen 9u op de bus kon zitten onderweg naar Antwerpen, maakte mij klaar en trok een roze kleedje aan. Mijn zelfvertrouwen was om de een of andere reden sky high en ik vond oprecht dat ik er heel mooi uit zag. Dat was best lang geleden. 

Enfin, ik stapte dus om 9u de bus op daar ik er normaal een uur over doe om in Antwerpen te geraken en ik om 10u30 bij de Kaffeenini had afgesproken met mijn zusje en H. Om een of andere bizarre reden had de bus op dat moment echter beslist dat hij mij op 30minuten in Antwerpen zou brengen, dus had ik nog een uur om te doden. 

Ik besloot ervan te genieten. De winkels waren nog niet open, Antwerpen was nog leeg, op een paar ontbijtende mensen op terrasjes na en ik maakte een wandeling langs straten waar ik normaal zelden kom. Bij de Joe and The Juice liet ik de man achter de toog mij verrassen met een sapje en ik moet zeggen ik kan het u enorm aanraden om dat ook eens te doen. 

Adres Joe and The Juice: Wiegstraat 21, 2000 Antwerpen


☑️ Stap eens een koffie of sap bar binnen en vraag de barista om u te verrassen. Zo probeer je op een simpele manier nieuwe dingen. 

Terras van de Kaffeenini in Antwerpen
๐Ÿ“Kaffeenini
Ondertussen was het tijd om richting de Kaffeenini te wandelen waar ik  genoot van een heerlijke bagel, een rijsttaartje en natuurlijk het gezelschap van mijn zusje en H. 

Adres Kaffeenini: Nationalestraat 114a, 2000 Antwerpen

๐Ÿ“Nelly
Aangezien ik dan toch in Antwerpen was besloot ik om na mijn brunch een belletje te doen naar S en N om spontaan even af te spreken. Dat even draaide uiteindelijk uit in uren, maar het was enorm gezellig. S zat toen ik haar belde al gestrand op een terrasje waar ik mij bij aansloot toen ook N kwam aanwandelen. Na uren babbelen trok ik rond 17u30 huiswaarts met, jawel, keelpijn haha. Tis duidelijk dat het lang geleden is dat ik zoveel gepraat heb op een dag.

Adres Nelly: Zilversmidstraat 9, 2000 Antwerpen

Jup, gisteren was een mooie dag. 

Liefs, 
Amber

Comments