Bucketlist // Mijn Happiness Coach diploma behalen

zondag 19 september 2021

Soms, komen er dromen uit waarvan je eigenlijk eerst niet wist dat je ervan droomde. Zo ook bij mij toen ik, ondertussen een hele tijd geleden, te horen kreeg dat ik mezelf nu een Happiness Coach mag noemen. 

Om de rona periode toch nog iet of wat nuttig te gebruiken, besloot ik eind juli 2020 dat ik een cursus wilde volgen aan het centrum voor avondonderwijs. Het duurde niet lang voor ik de perfecte studie vond en dus schreef ik mij begin augustus meteen in. Gecombineerd met mijn studies aan het CVO begon ik niet veel later met studeren. Helaas moest ik mijn examen vanwege verschillende omstandigheden verplaatsen en zo ging ik 23 juni 2021 mijn eerste examen afleggen. 

Jammer genoeg was ik hier niet voor geslaagd en moest ik een herexamen afleggen. Dit examen plande ik doelbewust in op 22 juli, mijn geluksdag. En jawel, ook dit jaar bracht deze dag mij enorm veel geluk, want I PASSED! Toegegeven, ik moet nog veel oefenen en bijleren voor ik mezelf ook echt Happiness Coach ga durven noemen, maar het diploma heb ik in elk geval wel. 
Wat ik nu met dit diploma ga doen weet ik nog niet helemaal zeker, maar ik ben wel enorm blij met alles wat ik er van geleerd heb. Daarom geef ik dit item een mooie 5/5. 

Welk diploma of certificaat zou jij graag eens behalen?

Comments