02/05/22 // Het begin van een nieuw avontuur

woensdag 4 mei 2022

Na iets van een 7 maanden bijna dagelijks te moeten pendelen van Aartselaar naar Brussel en 4/5uur per dag te verliezen aan jawel, onderweg zijn…was het tijd voor iets anders.

Mijn lichaam liet me in verschillende maten en vormen weten dat het op was. Hoewel dat voor velen niet zo op viel. ‘Je straalt echt!’ Werd recent nog tegen me gezegd.

Ik moest lachen, want in zekere zin klopte dat ook wel. Brussel doet mij stralen. De mensen die ik hier heb mogen ontmoeten en al wat ik hier mag meemaken. Een plek die echt van mij is.

Toch voelde ik mij, ondanks het feit dat ik enorm gelukkig ben, enorm slecht. Uitgeput.

Rond de eerste week van de lentevakantie kreeg ik van broertje een sleutelhanger uit Zwitserland. Een super lief cadeautje, maar waar ik helaas nog geen sleutel voor had. Achteraf gezien was dit een signaal dat me liet weten dat ik nog even geduld moest hebben want…

Ongeveer een week later was daar de verlossende insta story, de sleutel voor aan mijn sleutelhanger. Mijn nieuwe plekje.

Nu heeft mijn lijf de tijd om te helen. Mag mijn hart genieten van alle liefde om haar heen.

Ik voel mij zenuwachtig, misselijk, excited maar toch ook wel wat verdrietig. Want bij elk nieuw hoofdstuk dat begint, sluit je een ander af.

Gelukkig weet het universum perfect wanneer het wat op mij moet afsturen. 💖

Comments

  1. Spannend! Veel plezier op je nieuwe plekje en met deze nieuwe stap 😁

    BeantwoordenVerwijderen