Bucketlist // De verrassing van zijn dromen

donderdag 14 juli 2022

Hoe "Oké guys! As we all know wordt M. eindelijk 18 dit jaar, dus ik vind da we iets moeten organiseren om da te vieren" plots uitmondde in een tweedaagse kippen uitstap vol emoties en een verjaardagsfeest om nooit meer te vergeten. 

In mijn hoofd zag het er allemaal redelijk simpel uit. Mensen allemaal op dezelfde moment bij elkaar krijgen en een leuke tijd beleven samen. Appeltje eitje, toch? Wel...bij zo een verrassing komt eigenlijk veel meer kijken, vooral wanneer je elkaar eigenlijk nog niet zo heel lang noch goed kent. 

Mijn uitspraak van hierboven deed ik in maart, ergens op een terraske in Brussel. 3 maanden later, konden we op 22 juni dan eindelijk luidkeels VERRASSING roepen. Het was een proces van de meest random vragen stellen om te achterhalen wat M. zijn droom verjaardag was. Van zijn ouders inlichten en ervoor zorgen dat er geen andere zaken gepland zouden worden die dagen. Van tickets bestellen voor Walibi terwijl ze nog met korting te verkrijgen waren. Van ervoor zorgen dat M. onze chat nooit te zien zou krijgen. Van lachen, stressen en eigenlijk ook van dichter naar elkaar groeien. 

Fungehalte van een verrassingsfeestje organiseren: 
4/5 want ik heb mij soms echt afgevraagd waarom ik da nu ook alweer een goe idee vond...


We maakte M. wijs dat we na ons laatste examen zouden gaan bowlen, maar ontvoerde hem uiteindelijk naar een geheime locatie waar we zouden gourmetten en logeren om de volgende ochtend naar Walibi te vertrekken. 

Met een hechte vriendengroep als de onze, staat het als het waren in de sterren geschreven dat iedereen gewoon zichzelf is wanneer we samen zijn en dus ook dat er heel veel emoties bloot gelegd zullen worden. Ook dit keer was dat niet anders. We aten eclairs, zongen Happy Birthday en sliepen (bijna) allemaal verschrikkelijk. 

In Walibi was het druk en verschrikkelijk warm, maar dat wist de pret gelukkig niet helemaal te bederven en dus werden deze 2 kippen dagen er twee om nooit meer te vergeten. 

Fungehalte van de tweedaagse: 
4,5/5 want ik had graag toch net ietske meer geslapen.


Laat ik hier, nu ik dan toch bezig ben, ook even de tijd nemen om al die lieve kipjes te bedanken voor afgelopen schooljaar. 

Merci om mij uit mijn comfortzone te trekken. Merci om mij te vertrouwen. Merci voor al die keren dat jullie mij de slappe lach gaven. Merci om samen met mij af en toe nog eens een klein kind te zijn. Merci voor alle support. Merci, merci, merci! Voor alles. Kzie ulle beire kippen graag! 🐔💖 

Comments