28/06/22 • Brussels by night

woensdag 20 juli 2022

Wat een chille avond op kot moest worden veranderde plots toen één van mijn kotgenoten tot mijn grootste verbazing thuiskwam. Die was duidelijk niet van plan om zijn laatste avond in Brussel vroeg in bed te kruipen en eerlijk toegegeven, ik had ook wel zin in iets leuker. Dus ik belde wat vrienden op en al snel werd het een gezellig avondje uit. 

Ik heb gelachen, geknuffeld met mensen die ik niet kende, gezongen en gedanst, maar vooral genoten. Genoten van de vakantie die eindelijk echt begonnen was, van het gezelschap en van die aantal uren zonder zorgen. 

Adres Café Lava: Sint-Kristoffelsstraat 20, 1000 Brussel

Rond een uur of 4 vonden we het wel weer tijd geweest om richting ons kot te keren. Later die ochtend had ik echter wel wat minder plezier toen ik na iets van 5u slaap een uur les moest volgen voor mijn herexamen, maar goed we leven nog! 

Met andere woorden twas zeker voor herhaling vatbaar.

Comments