22/07/22 • Ed Sheeran @Brussel

maandag 22 augustus 2022

Een maand geleden, ging ik naar het concert van Ed Sheeran. Het was een avond om nooit meer te vergeten en for sure één van de beste concerten waar ik al ooit naartoe ben geweest. Vandaag blik ik even terug op de meest magische dag van het jaar. Enjoy! 

Sinds 2018 kijk ik ieder jaar opnieuw uit naar 22 juli. Op die dag gebeurd er namelijk altijd iets dat mijn leven veranderd. Ook dit jaar was dat niet anders, en dat had ik allemaal te danken aan Edje. 

Ik begon mijn dag door spontaan af te spreken met één van mijn beste vriendinnetjes, L. We gingen naar de Wasbar, shoppen en dronken nog iets in een Central-Perk-vibe-hebbend-café. Hierna was het alweer tijd om mij klaar te maken voor de komst van vriendinnetje I die met mij mee zou gaan naar he concert. 
De kermis voor de deur speelde dit keer in mijn voordeel, goesting om te koken had ik niet dus werd het een bakje pasta in het park. Eenmaal ook I gegeten had, was het tijd om te vertrekken naar het Koning Bouwdewijnstadion. 

De voorprogramma's hadden we tegen de tijd dat we er toekwamen al gemist. Achteraf gezien vond ik dat wel jammer, want het bleken twee super toffe optredens te zijn. 
Toen we bij onze plaatsen aankwamen, merkte we op dat we een van de jongere fans waren tussen het publiek. Ik had dus al snel door dat er niet veel gedanst zou worden en dat onze zitplaatsen echt als zitplaatsen gebruikt zouden worden. Gelukkig kon dat de pret niet bederven. 

De show was geweldig! Alles zat super mooi in elkaar en de muziek was uiteraard fantastisch. Ik moet echt toegeven dat dit samen met het Sam Smith concert het beste concert is waar ik al ooit naartoe ben geweest. Moest Edje nog eens naar België komen, kan ik niet anders dan u aanraden om tickets te kopen en te gaan. You won't regret it I promiseDeze uitstap krijgt dus een dikke 5/5. Merci lieve H voor dit geweldige verjaardagscadeau! 
Het concert werd, net als de vorige keer dat ik bij Ed Sheeran was, afgesloten met het nummer You Need Me, I Don't Need You. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat 22 juli ook dit jaar een grote verandering in mijn leven betekende. Het nummer en de vibe waarin ik mij bevond, deden mij plots beseffen dat ik de persoon waar ik al veel te lang aan vasthield, maar waarmee ik geen gezonde relatie meer mee had, niet meer nodig heb in mijn leven. Ik liet hem los en begon aan een heel mooi nieuw hoofdstuk in mijn leven. Eentje zonder hem en al het verdriet dat mij nog aan hem verbond.

Wat was het laatste concert waar jij naartoe ging?

  

Comments

  1. Wat tof dat je naar het concert ging! En mooi dat het zo'n verandering in je leven teweeg kan brengen :)

    BeantwoordenVerwijderen