09/02/22 • Antwerpen met de kipjes

zondag 13 februari 2022

De grote klok van Antwerpen Centraal Station gefotografeerd vanop de trappen.
Het voelt opeens heel stom dat ik hier ben. Schrijvend over iets leuks dat afgelopen week is gebeurd terwijl ik dat al maanden niet meer heb gedaan. Terwijl ik al maanden elke drang naar schrijven compleet negeer vanuit angst. Ma eigenlijk moet ge door de weerstand heen bijten, dus hier ben ik eindelijk nog eens met een dagboekje.


Voor ik aan de hogeschool begon, was ik bang dat ik mij daar heel eenzaam zou voelen. Nooit had ik verwacht dat ik al op dag 2 een groepje mensen zou leren kennen aan een kippenhok waarmee ik meteen een klik zou voelen. Laat staan dat ik had verwacht dat ik met die mensen al enkele dagen later mijn verjaardag zou vieren. 

Op school zelf wordt er gedacht dat we elkaar al jaren kennen en horen ze ons altijd al van ver afkomen. Ja, het zit echt goed. 

Afgelopen woensdag spraken we af in Antwerpen. Helaas kon niet iedereen erbij zijn, maar we hebben ons toch enorm geamuseerd. We aten pizza en pasta en besloten heel last minute om een uurtje te gaan bowlen. 
Scorebord van ons eerste spel in Antwerp Bowling.
📍Antwerp Bowling
Dat bowlen ging om de een of andere reden verschrikkelijk of nu ja, om een of andere reden...die baan was gewoon ni recht. *kuch kuch* Er werd gelachen, gevloekt en gezongen en zelfs het universum was van de partij. As you can see, heb ik hier 22 punten. Een bevestiging. Ik ben thuis in ons kippenhok. 

Adres Bowling: Blancefloerlaan 181, 2050 Antwerpen

Moest je nog eens een uurtje tijd hebben dat je niet gevuld krijgt, dan kan ik u een spelletje bowlen met vrienden zeker een keer aanraden. Een hele dag vrij? In Antwerp Bowling kan je ook terecht voor een Escape Room, E-karting, karaoke en meer. 

Tip: Student? Download dan zeker de Guido app en krijg fantastische kortingen. #nospon natuurlijk, maar ik kan u deze super tip gewoon ni ontzeggen. 

Comments

  1. Ergens nieuw beginnen is altijd spannend. Super fijn voor je dat je meteen een aantal leuke mensen hebt leren kennen waarmee het klikt. Dat is heel waardevol. Het is eeuwen geleden dat ik nog eens gaan bowlen ben, maar je hebt nu wel zin gegeven om dat nog eens te gaan doen.

    BeantwoordenVerwijderen